Op deze pagina vind je een overzicht van alle geschreven artikelen die gaan over het onderwerp 'Tekenen & Kleuren'. Van elk artikel staat hier een kort stukje weergegeven. Indien je verder wilt lezen, klik op de titel van het artikel, dan word je vanzelf doorgezet naar het hele verhaal. Veel plezier met lezen!

Op deze pagina vind je een overzicht van alle geschreven artikelen die gaan over het onderwerp 'Cupcakes maken'. Van elk artikel staat hier een kort stukje weergegeven. Indien je verder wilt lezen, klik op de titel van het artikel, dan word je vanzelf doorgezet naar het hele verhaal. Veel plezier met lezen!

A A A
Op deze pagina vind je een overzicht van alle geschreven artikelen die gaan over het onderwerp 'Tekenen'. Van elk artikel staat hier een kort stukje weergegeven. Indien je verder wilt lezen, klik op de titel van het artikel, dan word je vanzelf doorgezet naar het hele verhaal. Veel plezier met lezen!
 • Aquarel oefenen

  IMG-20150225-WA0001

  Afgelopen Kerst kreeg ik van hele lieve mensen een doos met Koh-i-noor aquarel potloden. Eerder had ik al een Winsor & Newton aquarel setje van mijn dochter gevonden en ging ik helemaal los met het maken van swatches. Dus met deze nieuwe potloden wilde ik wel meer dan swatches maken. Mijn eerste probeersel maakte ik op heel dun aquarel papier van de Lidl. een uitdaging enerzijds, want na een paar penseelstreken golfde het papier ontzettend, maar met een hete luchtpistool was het ook weer zo droog waardoor ik sneller door kon. Wel zo fijn, want geduld is niet mijn sterkste kant. Desondanks deed ik een

  ...
 • Een supertrio

  De oplettende kijker / lezer heeft gezien dat er niet veel nieuwe artikelen bij gekomen zijn op onze creatieve blogs. Dat komt omdat Annet, Anita en ik heel druk bezig zijn geweest met het maken van de verjaardagskalender voor Weefkring Hoorn.

 • Geboorte van een tekening


  Ik weet het nog goed: Begin dit jaar begon ik met een opdracht die ik mezelf had gegeven. Ik wilde een tekening maken voor mijn profiel op deze website. Een foto zag ik nog niet zitten. 

  'In welke stijl zal ik dat maken? Kan ik dat wel? En hoe doe je dat? Dus vraag ik het aan Google.'

  Na dagen speurwerk kwam ik leuke illustraties tegen en heb ik in mijn eigen stijl een schets gemaakt (laten we zeggen dat ik me heb laten inspireren....) 

  Het is leuk om te doen, verslavend zelfs en makkelijker dan ik dacht.

  IMG-20150205-WA0001

 • Kleur je leven

  Wat gaat de tijd hard. of..wat ben ik langzaam. Na een moeilijke start dit jaar en er ook teveel mee bezig zijn, besefte ik eindelijk weer dat het leven ook leuk kan zijn. Dus...wat doe je dan? (pieker) hoofd uit en hart aan. (ja, zelf doen..)Laat je handen glijden door je mooie garens, of kleurpotloden, kwasten, plantjes :kortom alles wat je blij maakt.

  Kijk, dit maakte mij blij! vele uurtjes plezier gehad met het tekenen en kleuren. voor mezelf bedoeld als reminder om het leven te kleuren met alles waar je van houdt.

  matilda met garen en spoel

 • To inspire or be inspired...

  Vandaag kwam ik op internet onderstaande foto tegen:

  12-Beautiful-and-Inspiring-Typography-Quote-Designs-2

  Een waarheid als een bus...!